Σας συστήνουμε να κλείνετε τα εισιτήριά σας από τις αεροπορικές εταιρίες:
Aegean Airlines Croatia Airlines KLM Qatar Airways
είτε από τα παρακάτω ταξιδιωτικά γραφεία:
TravelPlan airtickets petas skypicker TravelPlanet24 Wego Airshop.gr

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Cyprus Airways: Προσφορά Αθήνα - Θεσσαλονίκη


Οι Κυπριακές Αερογραμμές εγκαινιάζουν στις 26 Μαρτίου την αεροπορική σύνδεση Αθήνα-Θεσσαλονίκη, με τους ναύλους απόλυτα προσαρμοσμένους στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Οι ελκυστικές τιμές συνδυάζονται με την άψογη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης και με την απόλυτη αξιοπιστία στην εκτέλεση των δρομολογίων, κάτι που εγγυάται η 65χρονη παρουσία της εταιρίας στην Ελλάδα και διεθνώς.

Συγκεκριμένα, οι ναύλοι διαμορφώνονται ως εξής:

> Aπλή μετάβαση Θεσσαλονίκη - Αθήνα: από 28 ευρώ
> Aπλή μετάβαση Αθήνα - Θεσσαλονίκη: από 47 ευρώ

Οι τιμές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν τους φόρους και τα τέλη αεροδρομίων. Η αγορά του εισιτηρίου πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25 Μαρτίου, ενώ δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την ημερομηνία πραγματοποίησης του ταξιδιού. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αλλαγές εισιτηρίων επιτρέπονται πλέον σε όλες τις κατηγορίες των ναύλων.

Η πτήση Αθήνα-Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται με νεότατα αεροσκάφη τύπου Airbus Α319 και Α320, που προσφέρουν στους επιβάτες τις πλέον σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες. Στη διακεκριμένη καμπίνα (Apollo Class), η τιμή του εισιτηρίου ξεκινά από 151 ευρώ για το σκέλος Θεσσαλονίκη-Αθήνα και από 170 ευρώ για το σκέλος Αθήνα-Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των τελών αεροδρομίου.

Περισσότερα εδώ

www.air-offers.com

Σας συστήνουμε να αγοράζετε τα εισιτήριά σας από εδώ ή εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου